Velkommen til det nye AOF Onlinekurser

AOF Onlinekurser er et gratis kursustilbud til dig, finansieret gennem dit fagforbund. Vi har netop givet platformen et løft i både indhold og design.

Som du måske har bemærket, har AOF Onlinekurser ændret udseende.

Men ikke nok med det. På kursusfronten vil du i den kommende tid opleve, at vi intensiverer udgivelsesfrekvensen af nye kurser ganske betragteligt. Vi har adgang til hundredevis af dygtige undervisere inden for mange forskellige fag og discipliner. De har beriget platformen med deres ekspertise og viden, og det vil de naturligvis stadig gøre fremadrettet.

Fremover vil vi også gøre meget mere for at inspirere dig til at bruge kurserne - bl.a. i vores nyhedsbrev og på siden Inspiration, hvor du løbende vil finde nye spændende videoer og demoer fra kurserne. Så kan du hurtigt se, om de er noget for dig.

Fuldstændig som hidtil, kan du benytte alle kurserne så meget eller lidt, du ønsker. Og er du ledig, påvirker deltagelse ikke din aktivering.

Office Employees

Login

Det er blevet nemmere at logge ind på AOF Onlinekurser. Klik blot på linket “Log ind” i topmenuen, og log ind med din e-mail og din adgangskode.

Din adgangskode har ikke ændret sig i forbindelse med redesignet.

Kniber det med at huske adgangskoden? Prøv først at tjekke om ikke din browser (Chrome, Edge, Safari, Firefox m.fl.) har gemt den på din PC eller mobiltelefon.

Er det ikke tilfældet kan du få hjælp ved at benytte funktionen til at nulstille din adgangskode: Klik på linket “Nulstil adgangskode” lige over "Log ind"-knappen.

Når du benytter denne funktion, sender vi dig en mail med et link, som du kan klikke på for at ændre din adgangskode. Modtager du ikke en mail fra os inden for et par minutter, så tjek først spamfolderen / mappen til uønsket post.

Og volder login stadig problemer, er du velkommen til at skrive til os på info@onlinekurser.dk fra den e-mailadresse, du er tilmeldt med  - så hjælper vi dig videre.

Din profil på AOF Onlinekurser

Log ind for at ændre e-mail, navn samt til- og framelde notifikationer via e-mail, når der er nye kurser tilgængelige.

Du kan også selv ændre din adgangskode, samt helt framelde dig, hvis du ønsker det.

Tilmelding

Er du endnu ikke tilmeldt? Det kan du blive, hvis du er medlem af en af de tilknyttede organisationer.

Find din organisation på listen og følg instrukserne på skærmen.

Det tager kun et øjeblik, men husk at du skal have adgang til din e-mail for at bekræfte din tilmelding.

Vi håber, du bliver glad for det nye AOF Onlinekurser

Har du spørgsmål eller kommentarer hører vi gerne fra dig, ligesom vi også er meget interesserede i at høre dine eventuelle ønsker til nye kurser eller emner, du gerne vil lære mere om.

close
Du bliver nu logget ind... Vent venligst.
Der skete en fejl under indsendelsen af formularen.
E-mail eller adgangskode er forkert. Tjek venligst felterne og prøv igen.

Log ind

Glemt din adgangskode?
Din adgangskode er nu blevet nulstillet. Tjek venligst din e-mail.
Der skete en fejl under indsendelsen af formularen.
Adgangskoden for denne e-mail kunne ikke nulstilles.

Nulstil adgangskode